Top of page
Left of page
Illustraties door
'Crazie Dutch Men'

Even voorstellen

Mijn naam is Jessica Lightfoot. Sinds 2012 organiseer ik kinderfeestjes onder de naam Fratz en Twwo Kinderfeestjes. De afgelopen jaren hebben wij onvergetelijke kinderfeestjes georganiseerd op kasteel Sypesteyn, Theater Kleintje Kunst en bij mensen thuis!

In de jaren negentig begon ik toneel te spelen en ik kan nu mijn passie voor toneel in Fratz en Twwo kinderfeestjes kwijt.

Ik heb in diverse kindervoorstellingen gespeeld waaronder één van mijn favoriete 'Fratz en Twwo'. Fratz en Twwo waren twee scharrelaars die zich voor deden als een detective duo. De personages waren grappig, humoristisch, ondeugend, clownesk … enfin de perfecte personages om kinderen te vermaken. Vanuit dit standpunt is de naam "Fratz en Twwo Kinderfeestjes" ontstaan.

Ik ben zelf moeder van twee kinderen en ik weet dat het verjaardagsfeestje één van de hoogtepunten van het jaar is. Daarom is het belangrijk om er iets moois van te maken zodat zowel kind als ouder achteraf met groot plezier op hun kinderfeestje terug kunnen kijken.

Mijn creativiteit, enthousiasme, toneelachtergrond en ervaring met kinderen komen samen in het organiseren en begeleiden van kinderfeestjes. Op speelse en ongedwongen manier neem ik de kinderen mee in een wereldje vol fantasie!

Right of page


Gevestigd te Kortenhoef

W: www.fratzentwwo.nl

E: info@fratzentwwo.nl

M: 0613825823

Algemene voorwaarden

Privacy verklaring

Nieuwsbrief

Bottom of page