Top of page
Left of page
Illustraties door
'Crazie Dutch Men'

Draaiboeken

Met een fantasievol en uitgebreid draaiboek (ca. 50 pagina’s) van Fratz en Twwo kinderfeestjes heb je alle ingrediënten in huis voor een super leuk kinderfeest. Voor € 12,50 krijg je waar voor je geld! Je ontvangt digitaal een draaiboek met een beschrijving van het door jou gekozen kinderfeestje van begin tot einde. Je vind in het draaiboek: alle tips voor een geslaagd feestje, ideeën voor de versiering, uitnodigingen, meer dan 30 thema spelletjes, traktaties, hapjes/drankjes, tips voor muziek/films/boeken, voorleesverhaal, schmink tips, en een leuke speurtocht voor in het bos of gewoon bij je in de buurt. Ook ontvang je een extra bijlage (ca. 50 pagina’s) met uitnodigingen, diploma’s, kleurplaten, werkbladen, knutselmateriaal en nog veel meer!

Prinsessenfeest (4-7 jaar)

Inclusief speurtocht “Prinses Marlinde en de schatkist“.

Prinses Marlinde en haar vriendinnetjes zijn op zoek naar een schatkist in het bos, maar ze zijn verdwaald geraakt. Willen jullie de meisjes helpen om de uitgang van het bos te vinden? En misschien vinden jullie de schatkist wel ?

Heksen en Tovenaarsfeest (6-9 jaar)

Inclusief speurtocht “Elvira de heks en het vliegende cadeau“.

Elvira de Heks was druk bezig met inpakken. Ze had een mooi cadeautje gekocht voor de jarige en had het in een kistje gedaan. Maar dit kistje was een grote teleurstelling. Sterker nog: het was een ramp. Het kistje met Clea de huismuis erin vloog weg en raakte verstrikt in Elvira’s schone onderbroeken. Daarna sloeg het over de kop boven de supermarkt en vloog richting school, dook onder de bomen door, gleed van de glijbaan en toen zag Elvira niets meer ...

Piratenfeest (4-7 jaar)

Inclusief speurtocht “De schatkist van kreupele Henkie“.

Kreupele Henkie is een van de beroemdste piraten. Hij heeft in zijn leven heel veel schepen overvallen en heel veel dingen buitgemaakt. Zijn schat bewaarde hij hier ergens in de buurt, maar nog altijd weet niemand waar hij zijn schatkist heeft verstopt. Lukt het jullie de befaamde schatkist te vinden?

Ridderfeest (4-7)

Inclusief speurtocht “Ridder Richard en de verdwenen schat“.

In het kasteel was een kamer waar nooit iemand mocht komen. Alleen ridder Richard had de sleutel van die kamer. Hij deed de deur open en ging naar binnen. Tot zijn grote schrik zag hij dat de schatkist gestolen was. Ridder Richard trok zijn glimmende harnas aan, hij gespte zijn zwaard om en ging naar de stal en daar stond Hero, het paard, al klaar. Hero ging er heel hard vandoor, ridder Richard zat gebogen op de rug van het paard, recht in de richting van .... Gaat het Ridder Richard en zijn paard Hero lukken op de schatkist terug te vinden?

Right of page


Gevestigd te Kortenhoef

W: www.fratzentwwo.nl

E: info@fratzentwwo.nl

M: 0613825823

Algemene voorwaarden

Privacy verklaring

Nieuwsbrief

Bottom of page