Top of page
Left of page
Illustraties door
'Crazie Dutch Men'

Themakisten

Om het jou makkelijker te maken heeft Fratz & Twwo kinderfeestjes originele themakisten samengesteld om je te helpen bij het organiseren van een gaaf kinderfeestje.

Alles wat nodig is voor een geslaagd feest zit in de themakist: originele verkleedkleren met accessoires, schmink, versiering (slingers, ballonnen, thema-artikelen), tafelaankleding (servies, tafelkleed), spelletjes en niet te vergeten een draaiboek met ideeën voor uitnodigingen, opdrachten en spelletjes, traktatietips, kleurplaten diploma's en inclusief een speurtocht! Je hoeft alleen te zorgen voor eten en drinken.

Fratz en Twwo kinderfeestjes biedt ook de mogelijkheid om het kinderfeestje bij jullie thuis te begeleiden. Een half uur van te voren kom ik met de themakist als jonkvrouw, heks of piraat. Tijdens het feestje houd ik me bezig met het verkleden, schminken en de spelletjes met de kinderen, en heb jij alle tijd voor het maken van foto’s. Natuurlijk ben je als ouder wel in de buurt en zorg je zelf voor het eten en drinken.

De themakisten kunnen ook heel goed gebruikt worden om een themadag te organiseren voor een ander gelegenheid dan een verjaardagsfeest. Bijvoorbeeld op de buitenschoolse opvang tijdens de vakantieperiode. Een bedrijfsfeest, een buurtfeest of een familiefeest.

Klik op één van de onderstaande afbeeldingen om inhoud van de themakist te bekijken.

Right of page


Gevestigd te Kortenhoef

W: www.fratzentwwo.nl

E: info@fratzentwwo.nl

M: 0613825823

Algemene voorwaarden

Privacy verklaring

Nieuwsbrief

Bottom of page